Könnyen kenhető, bársonyos hidratáló testápoló a babák puha, érzékeny bőrének gondoskodó ápolására. Segít megvédeni a baba bőrét az irritációktól és megőrizni nedvességtartalmát, megóvva a kiszáradástól. Ezüst kolloidot tartalmaz, amely segít a kórokozók, baktériumok és gombák elleni védekezésben, illetve gyulladáscsökkentő hatása van. Az Urea pedig a bőr mélyebb rétegébe hatolva segít megőrizni a nedvességet, és a baba bőrének rugalmasságát.
A baba bőrének irharétege vékonyabb, áteresztő képessége nagyobb, emiatt sérülékenyebb, jobban ki van téve a külső környezeti hatásoknak. A bőrfelszín védelméről gondoskodó faggyúnak a hiánya is hozzájárul ahhoz, hogy a babák bőre a felnőtt bőrnél jóval gyengébb, sérülékenyebb. Ennek köszönhetően sokkal inkább hajlamos az irritációra, és kevésbé védett a bőrszárazsággal szemben: könnyen dehidratálódik, berepedezik. A bababőr kifejezetten érzékeny a klimatikus hatásokra is (pl: napfény sugárzás), illetve a vegyi hatásokra, amely sok külsőleg alkalmazandó gyógyszerben megtalálható.
Ez a gyönyörű, kedves kis apróság, akinek Te vagy az első és legfontosabb az életében. Akár jó, akár rossz pillanata van, mindig veled és általad talál megnyugvást, oltalmat és végtelen szeretetet. Amikor ezt a testápolót ejlesztettük az a cél volt előttünk, hogy minél jobban meg tudjuk óvni a babák bőrét a kellemetlen hatásoktól, és a kiszáradástól.
FacebookHírlevél


ENGEDÉLYEK
| KAPCSOLAT

Copyright 2016. All Rights Reserved.