Sampon napi használatra babáknak és gyerekeknek. Lágyan tisztítja, és könnyen fésülhetővé teszi a hajat, gyengéd a szemhez, segít megvédeni a babák és a gyermekek fejbőrét.
Lágyan tisztító, mérsékelt habzás, kellemes, finom illat, és óvó gondoskodás a kicsi babának. A Lotti baba sampon védi a babák és gyermekek fejbőrét, és nem irritálja a szemüket. A D-Panthenol serkenti az egészséges hajszálak képződését, bőrtápláló és gyulladáscsökkentő hatású. Az édes mandula protein számos, a haj számára fontos összetevőt, vitaminokat tartalmaz. Táplálja a hajvégeket, a kicsi haját erőssé, rugalmassá és könnyen fésülhetővé teszi, illetve egy vékony filmréteget képezve a fejbőrön, segíti annak védelmét.
Minden anya, és leendő kismama álmodik arról a pillanatról, amikor a legodaadóbb gondoskodást adhatja gyermekének. Bár, mi tudjuk, hogy nincs az az érintés, ölelés, ami kifejezi azt a végtelen szeretetet, amit a kicsi iránt táplálsz. Ez egy olyan érzés, amit sem érintés, sem puszi nem ad le, hangszóró nem visz át, nem tudsz annyit ölelni, hogy kifejezd mindazt a szeretetet, ami benned van iránta. A hajmosás a gondoskodás egyik legkritikusabb pontja, hiszen a kicsik nem bírják, ha a szemükbe megy a víz. A Lotti Babasampon lágy és könnymentes simogatás a baba érzékeny fejbőrének.
FacebookHírlevél


ENGEDÉLYEK
| KAPCSOLAT

Copyright 2016. All Rights Reserved.