Gyengéden, gondoskodóan ápolja a babapopsi érzékeny bőrét. Hirdatáló hatása lévén segít megőrizni rugalmasságát, biztosítva a szükséges nedvességet, ami megóvja a kiszáradástól.
A baba bőre sokkal érzékenyebb a külvilágból érkező irritációkra, mint egy 3-4 éves gyermeké. Ennél fogva sok hatásnak van kitéve, amelyek sokféle módon irritálhatják a popsi bőrét. Pl. a pelenkán belül sokkal melegebb van, kevesebb a levegő, plusz az irritáló anyagok nagyon megviselhetik a baba finom felépítsű, érzékeny bőrét. A Lotti termékek úgy vannak hangolva, hogy felkészülvebezekre a kellemetlen hatásokra egyszerre nyújtsanak sokoldalú védelmet a bőrt érő rengeteg hatással, irritációval és kiütéssel szemben, és gyengéd ápolást biztosítsanak a bőrnek.
A Lotti termékek válogatott összetevőkből készülnek, szigorú minőség ellenőrzés mellett. Rengeteg tesztelés és szerteágazó munka eredménye a sokoldalú védelmet biztosító, nagy gondossággal kiválasztott összetevők. Hosszú és sok munkát igénylő folyamat volt, melyben leginkább a babák iránt érzett szeretetünk és az egészségük iránti elhivatottságunk volt a hajtóerő. Ez volt az, ami azt diktálta, hogy egy kicsi baba minden gondoskodásból a legjobbat érdemli. Ennek a jegyében, szellemében fejlesztettünk minden Lotti terméket.
FacebookHírlevél


ENGEDÉLYEK
| KAPCSOLAT

Copyright 2016. All Rights Reserved.