Gyengéd védelmet biztosít a baba különösen érzékeny, kipirosodott, vizelettől irritált bőrének. Kamilla olajt, cink-oxidot, panthe- nolt és urea-t tartalmaz, amelyek segítenek megakadályozni a gyulladást, sebesedést, hámlást, és a babák érzékeny bőrének kiszáradását. A baba bőre selymes tapintású, puha és rugalmas lesz.
A kicsi bőre minden gyengéd fuvallatra érzékeny, így nagyon hamar jelentkezhetnek a kellemetlen tünetek. A vizeletnek magas az élesztőgomba és az ammónia tartalma, illetve a székletből származó enzimek, amelyek a bőrt irritálják, de a pelenka ún. okkluzív hatása is felelős lehet a pelenkakiütésért. Az egyik legfontosabb védő anyag a cink oxid, amely egy fontos összetevő a krémben, mert komplex védelmet biztosít baba bőrének: egyszerre gombaölő, fertőtlenítő hatású, és serkenti a bőr gyógyulási folyamatait.
A babák a legdrágább és legaranyosabb lények a földön. Őszinte mosolyukkal, rajongásukkal, tiszta lelkükkel angyalok közöttünk. Éppen ezért róluk csak a legtisztább szívvel, a legnagyobb felelősséggel, és teljes szeretettel szabad gondoskodnunk. Amikor ezt a babapopsi védőkrémet megalkottuk, a fő szempont az volt, hogy a baba bőre sokoldalú védelmet kapjon az érzékeny bőrét ért külső hatásokkal szemben.
FacebookHírlevél


ENGEDÉLYEK
| KAPCSOLAT

Copyright 2016. All Rights Reserved.