Gyengéden tisztítja a baba bőrét. Segít megőrizni a baba bőrének puhaságát, és óvja a kiszáradástól. Habja gyengéd a baba szeméhez, lágy érintése igazi élménnyé varázsolja fürdetést. A baba fürdetésekor és tusoláskor is használható.
Egy anya akkor boldog, ha nagy szeretettel és odaadóan tud gondoskodni a kicsi babáról. Egyik legnagyobb félelem, hogy a baba érzékeny kis bőre nem kapja meg azt a szerető gondoskodást, ami jár neki. A D-panthenol egy fontos tápanyag a baba finom bőrének. Gyengéden táplálja, nyugtatja azt, segíti a bőrsejtek regenerálódását, nyugtatja az irritált bőrt. Az ezüst kolloid segít megvédeni a baba bőrét a baktériumoktól, gombáktól, és gyulladást kiváltó tényezőktől.
Jó lenne néha órákig elnézni, ahogy a kicsi nevetve pancsol, kezével csapkodja a vizet, és mosolytól kerekedő pici pofijával rád néz, hogy veled is megossza annak a csodálatos pillanatnak a boldogságát, amit éppen átél. Ugye,hát nem csodálatos dolog, hogy a világ legkisebb és legkedvesebb lénye ilyen gyengéden, őszintén és boldogsággal osztja meg veled minden kedves pillanatát? A Lotti babafürdető lágy simogatás, kímélő gondoskodás a baba bőrének, irritáló anyagoktól mentes.
FacebookHírlevél


ENGEDÉLYEK
| KAPCSOLAT

Copyright 2016. All Rights Reserved.