Lotti – A mi babánk!

A világ legkisebb és legaranyosabb emberi lénye tiszta, őszinte mosolyú, ártatlan teremtés, csupa szív és őszinte ragaszkodás, szeretet. Számára minden egy új csoda, felfedezés, amivel mindig egy lépéssel közelebb kerül az őt körülvevő világhoz. Nincs szó, ami elmondja, nincs hangszóró, ami átviszi, hogy mit érzünk iránta.
Egy kicsi baba mindenből a legjobbat érdemli. Egyszerűen nem tehetjük meg, hogy egy angyallal nem angyalként bánunk. Amikor a termékeket, a weboldalt, a katalógust terveztük, csupa szívvel, boldogan álltunk neki, hogy valami olyat alkossunk, amiben benne van az az elhivatottság és szeretetet, amit érzünk a babák iránt. Épp’ ezért igyekeztünk a legjobbat kihozni magunkból, hogy a kicsik gondoskodásban a legjobbat kapják. Ennek szellemében született többféle módon is értelmezhető szlogenünk: „Neked a legjobb”.
Értékesítő kollégáink, akik járják az országot, szívvel-lélekkel képviselik mindazt az egyedi és kivételes elképzelést, amely alapján a Lotti termékek készültek, amit nekünk a gondoskodás és a kiemelkedő minőség jegyében sikerült megalkotnunk.

 


FacebookHírlevél


ENGEDÉLYEK
| KAPCSOLAT

Copyright 2016. All Rights Reserved.